4.5/5

Onze raamdecoratie

Veelzijdige sfeermaker in jouw huis​

Altijd inclusief inmeten en ophangen

Raamdecoratie met focus op kwaliteit

In onze showroom aan de Wipstrikkerallee 35 in Zwolle vind je een ruim aanbod aan raamdecoratie. Raambekleding is de duizendpoot onder de interieurelementen. Het heeft grote invloed op de sfeer van een ruimte. Daarnaast heeft raamdecoratie nog allerlei andere praktische eigenschappen. Denk aan isoleren van je huis, verduisteren van een ruimte, zorgen voor privacy en verbeteren van de akoestiek in een ruimte. Voor bijna al onze raambekleding is elektrische bediening mogelijk 

Ontdek onze collectie

Elektrische Raamdecoratie

Zie je het
al voor je...

gemakkelijk, schoon en veilig

Gordijnen

Zie je het
al voor je...

warmte en sfeer in jouw huis?

Plisségordijnen

Zie je het
al voor je...

mooie en functionele raambekleding?

Jaloezieën

Zie je het
al voor je...

prachtige jaloezieën voor jouw raam?

Rolgordijnen

Zie je het
al voor je...

rolgordijnen die perfect aansluiten op jouw woonstijl? 

Inclusief inmeten en laten ophangen

Heb je jouw nieuwe raamdecoratie uitgezocht en woon je in Zwolle of omstreken? Dan zorgt ons vaste team van vakkundige stoffeerders voor het inmeten en ophangen bij jou thuis. Zo weten wij zeker dat jij straks optimaal kunt genieten van de best mogelijke kwaliteit.

Evelien vertelt je alles over onze raamdeco.

Klanten beoordelen ons met een 9,4

4.7/5

Onze acties

Laminaat

29,95

per m2

Click pvc

89,95 per m2

59,95

per m2

Horren

15% korting

Visgraat pvc

€ 59,95

per m2

Over Floorsee

Op zoek naar nieuwe raambekleding? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Recente projecten

Waar op letten bij de aanschaf van een PVC-vloer?

Nieuwe raamdecoratie? Wat je woonsituatie ook is, wij weten overal kwaliteit te brengen. Om je een idee te geven van de mogelijkheden, laten we je graag een greep uit onze projecten zien.
pvc vloer

Hoe lang gaat een PVC-vloer mee?

pvc vloer keuken

PVC vloer keuken – voor sfeer en gemak

Pvc-vloer & vloerverwarming – een super duo!

Zet je trap in de spotlights met een traprenovatie

Je gordijnen laat je liever niet krimpen

Woning in Dalfsen voorzien van prachtig donker pvc

Tapijt schoonhouden? Gebruik James!

Zwolse woning voorzien van pvc visgraat en tegel

Zo houd jij je pvc-vloer lang mooi

Woning in Dalfsen voorzien van prachtig donker pvc

Zwolse woning voorzien van pvc visgraat en tegel

Wat wordt jouw nieuwe raambekleding?

Bij Floorsee hebben we voor iedere wens, ruimte, stijl en sfeer prachtige raamdecoratie van topkwaliteit. Kom naar onze showroom en bekijk onze collecties met eigen ogen.
Ga je voor nieuwe raambekleding, doe het dan in één keer goed. Met onze slimme elektrische raamdecoratie ben je helemaal up-to-date. Het is comfortabel, gemakkelijk te bedienen en verhoogt de veiligheid van je woning.
In Zwolle ligt de dagtemperatuur tijdens de wintermaanden gemiddeld net iets boven het vriespunt. Met goede raambekleding kun je in Zwolle, als je deze dichtdoet als het donker wordt, tot wel 270 m3 gas per jaar besparen. Dat is fijn voor je portemonnee én voor het klimaat.
Raamdecoratie wordt steeds meer gezien als een eyecatcher in je huis. De laatste jaren zijn materialen met een natuurlijke look en donkere raamdecoratie erg in trek. Andere onstuitbare ontwikkelingen zijn die naar duurzamere raamdecoratie en elektrische raamdecoratie. Onze adviseurs volgen deze ontwikkelingen op de voet en vertellen je er graag meer over.