4.5/5

Wavegordijnen

Perfect in vorm

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Wavegordijnen

Perfect in vorm

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Waveplooigordijnen

Wavegordijnen zijn gelijkmatig, golvend geplooide gordijnen. Ze hangen aan speciale waverunners en -haken, die met een koord op een vaste afstand van elkaar zitten. Daardoor zijn ze altijd perfect in vorm, zowel open als dicht. Gordijnen met een waveplooi hangen altijd onder de rail en steken zowel voor als achter een stukje uit. Houd rekening met een diepte van ongeveer 14-15 centimeter.

Wavegordijnen van Floorsee in beeld

Extra ruimte, stijlvol effect

Wavegordijnen ophangen

De plooien van wavegordijnen hebben ruimte nodig. Om wavegordijnen op te hangen, moet de rail daarom iets verder van de wand worden geplaatst dan bij andere gordijnen. Een wavegordijn wordt opgehangen aan een koord van waverunners met een gelijke afstand. Deze runners worden vervolgens in de rails geplaatst. Daarna wordt het gordijn met haakjes aan de runners gehangen. Best een klusje. Gelukkig hebben onze vaste stoffeerders hier veel ervaring mee en doen ze dit graag voor je. Dat kost je niets extra, want het inmeten, op maat maken en ophangen van gordijnen is bij ons bij de prijs inbegrepen.

Trotse dealer van

Floorsee merken_zonnelux
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0001_Logo_INTR
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
velux
forest-group
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
Floorsee merken_bece

Onze acties

Actie:

Inbetweens actie

van € 59,95 per meter

€ 39,95 per meter

Ga voor gordijnen met waveplooi naar Floorsee

Verliefd geworden op de perfecte vorm van wavegordijnen? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over wavegordijnen

Hoewel wavegordijnen wat duurder zijn om te maken, zijn ze heel populair, vooral in moderne interieurs. Wil jij jouw woon- of slaapkamer een stijlvol, trendy look geven met gordijnen die altijd perfect in vorm hangen, dan zijn waveplooigordijnen een goede keus.
Niet iedere rail is geschikt voor gordijnen met waveplooi. De speciale waverunners moeten er immers in passen. Bij Floorsee in Zwolle heb je keus uit meerdere rails waar deze runners in kunnen worden geschoven. Er is altijd wel een rail die bij jouw interieur past.
Je hebt voor waveplooigordijnen de keuze uit een groot aantal stoffen en kleuren. Behalve effen stoffen kun je ook kiezen uit stoffen met een print. Daarnaast heb je de keuze uit een enkele of een dubbele plooi. In de showroom kun je alle mogelijkheden bekijken. Ook lenen we je graag een aantal stalen uit, zodat je thuis op je gemak een mooi wavegordijn kunt uitkiezen.