4.5/5

Trap stofferen

Aangenaam, veilig en betaalbaar

Trap stofferen binnen een dag

Een trap stofferen met tapijt is nog altijd een van de meest populaire traprenovaties. Tapijt is geluiddempend, voorkomt uitglijden en is geschikt voor vrijwel elke trap. Er zijn zoveel soorten tapijt, dat er voor elke woonstijl een passende trapbekleding is te vinden.

Wij helpen je graag bij het maken van een keuze die past bij jouw woonsituatie en interieur. Ook zorgen wij voor het professioneel inmeten en stofferen. Zo heb je in één dag een nieuwe trap waar je jarenlang plezier van hebt. 

Door Floorsee gestoffeerde trappen in beeld

Trotse dealer van

Floorsee trotse merkdealer_0010_VTWonen logo
Floorsee trotse merkdealer_0009_tfd logo
tarkett-logo
Floorsee trotse merkdealer_0008_quickstep logo
Floorsee trotse merkdealer_0007_Parador logo
Floorsee trotse merkdealer_0006_parade logo
moduleo-logo
mflor-logo
Floorsee trotse merkdealer_0005_layred logo
interfloor
Floorsee trotse merkdealer_0004_hoomeline logo
Floorsee trotse merkdealer_0003_logo hamat
Floorsee trotse merkdealer_0002_forbo-flooring-bv_1_xny82Y
Floorsee trotse merkdealer_0001_desso logo
Floorsee trotse merkdealer_0000_Logo-bonaparte-PMS144U-DEF-1
ambiant-vloeren

Zie je het al voor je?

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige configurator. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerd tapijt voor het stofferen van jouw eigen trap. Zo kun je makkelijker bepalen welke trapbekleding het beste bij jouw interieur past. 

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige configurator. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerd tapijt voor het stofferen van jouw eigen trap. Zo kun je makkelijker bepalen welke trapbekleding het beste bij jouw interieur past.

Onze acties

Click pvc in 6 kleuren leverbaar

€89,95 per m2

Incl. leggen (geschikt voor appartement)

€59,95

per m2

Top down/ bottom up cadeau

Incl. meten, maken en ophangen

bij aanschaf van plissé-en dupli plisségordijnen

Visgraat pvc vloer

Incl. egaliseren, lijmen en leggen

Vanaf €59,95

per m2

Bij aanschaf van laminaat een geluiddempende (10 db) ondervloer cadeau

Voordelen van trap stofferen bij Floorsee

Wil je jouw trap laten stofferen? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf. 

Meer over trap stofferen met tapijt

Welke trap je ook wilt laten stofferen, met tapijt is alles mogelijk. Elke trap knapt enorm op van een traprenovatie met tapijt. Of het nu een dichte trap is of een open trap en een trap met één of twee zijkanten, alles kan. Bovendien kun je kiezen uit verschillende manieren om je trap te laten stofferen.

Volledige trapstoffering, traploper of halve maantjes

Bij een volledige trapstoffering bekleden we alle traptreden en eventueel ook de wangen (zijkanten). Dat ziet er rustig uit en is een mooie oplossing als je traptreden beschadigd zijn.

Je kunt er ook voor kiezen om alleen het middengedeelte van de trap te stofferen. Dit geeft het effect van een traploper. Wil je nog meer schilderwerk zichtbaar laten, maar wel een veilige trap? Kies dan voor trap stofferen met halve maantjes. Liever een hele andere stijl? Bekijk dan onze pagina over traprenovatie pvc of traprenovatie vinyl.

Geschikte tapijtsoorten voor het laten stofferen van een trap

Niet elke tapijtsoort is geschikt voor het stofferen van trappen. Op trappen wordt veel gelopen. De trapbekleding moet daarom geschikt zijn voor intensief gebruik en voorzien zijn van een vuilbeschermingslaag. Zowel bouclé- als frisé- (vleug-)tapijt beschikt over een stevige garenstructuur. Een andere vereiste is dat de draden of ‘polen’ goed dicht op elkaar moeten staan. Als je tapijt met een lage pooldichtheid om een traptrede vouwt, ziet dat er immers niet mooi uit. Om een trap te stofferen kun je ook natuurlijke tapijtsoorten zoals Sisal gebruiken. Sisal heeft wel als nadelen dat het na verloop van tijd gaat rafelen, en dat je vochtvlekken niet zo gemakkelijk kunt verwijderen.

Wat kost het om een trap te laten stofferen?

Stofferen is een van de meest betaalbare vormen van traprenovatie. Er zijn veel verschillende soorten trappen en tapijten. Daarom verschilt ook de prijs. Reken bij Floorsee op een bedrag vanaf € 350 tot € 400. Wij zijn een fullservicebedrijf. Dat betekent dat de kosten van het professioneel inmeten en plaatsen bij de prijs zijn inbegrepen.