4.5/5

PVC vloer betonlook

Hèt alternatief voor beton

Altijd inclusief leggen bij Floorsee

Het comfort van een betonlook-vloer PVC

Hou je van de strakke, robuuste en ruige uitstraling van naadloos beton, maar zie je beton niet zitten vanwege het risico op scheuren en krassen? Kies dan voor betonlook PVC. Door de strakke legging oogt je vloer hiermee als een betonvoer en krijgt de ruimte een industriële look. Tegelijkertijd geniet je van de vele prettige eigenschappen van PVC-vloeren. Zo zijn koude voeten verleden tijd en zijn ze geluiddempend en voorzien van een antisliplaag. Verder zijn al onze betonlook PVC- en andere PVC-vloeren perfect te combineren met vloerverwarming en vloerkoeling en prima bestand tegen vocht.

PVC-vloer betonlook inclusief leggen

Bij Floorsee hebben we een ruim aanbod aan PVC-tegels in betonlook van topmerken. Onze adviseurs voorzien je van deskundig advies. Vloer uitgekozen? Dan zorgen onze vaste stoffeerders zorgen voor het vakkundig inmeten en egaliseren voor jouw nieuwe PVC-vloer met betonlook, inclusief leggen bij jou thuis. Zo zorgen wij voor kwaliteit van a tot z. 

Betonlook PVC van Floorsee in beeld

Net echt beton

PVC-vloer betonlook naadloos

Een betonvloer is bijna naadloos. Een PVC-vloer met betonlook kan niet 100% naadloos zijn. Net als bij plavuizen bestaat een PVC-vloer namelijk uit tegels of rechthoeken. Om een voeglook te creëren, kunnen we de PVC-delen voorzien van een biesinleg. Heb je echt je zinnen gezet op de look van naadloos beton? Ook kamerbreed vinyl met betonlook kan een prima alternatief voor een gietvloer zijn.

Onze merken PVC-vloeren betonlook

Floorsee trotse merkdealer_0010_VTWonen logo
Floorsee trotse merkdealer_0009_tfd logo
tarkett-logo
Floorsee trotse merkdealer_0008_quickstep logo
Floorsee trotse merkdealer_0007_Parador logo
Floorsee trotse merkdealer_0006_parade logo
moduleo-logo
mflor-logo
Floorsee trotse merkdealer_0005_layred logo
interfloor
Floorsee trotse merkdealer_0004_hoomeline logo
Floorsee trotse merkdealer_0003_logo hamat
Floorsee trotse merkdealer_0002_forbo-flooring-bv_1_xny82Y
Floorsee trotse merkdealer_0001_desso logo
Floorsee trotse merkdealer_0000_Logo-bonaparte-PMS144U-DEF-1
ambiant-vloeren

Zie je het al voor je?

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke PVC-vloer met betonlook het beste bij jouw interieur past. 

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke PVC-vloer met betonlook het beste bij jouw interieur past. 

Onze acties

Laminaat

29,95

per m2

Click pvc

89,95 per m2

59,95

per m2

Horren

15% korting

Visgraat pvc

€ 59,95

per m2

Betonlook PVC bij Floorsee

Op zoek naar een PVC-vloer met betonlook? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf. 

Betonlook PVC bij Floorsee

Wist je dat PVC behalve in betonlook ook in marmerlook en andere steensoorten verkrijgbaar is?

Onze adviseurs laten je graag zien welke mogelijkheden er zijn. 

Naadloos betonlook-PVC laten leggen? Dat is niet mogelijk. Een PVC-vloer bestaat uit stroken of tegels. De meest voorkomende formaten van PVC-tegels of -stroken zijn 60×60, 60×30, 91×91 en 91×45 cm. Met een biesinleg kunnen we betonlook PVC-tegels voorzien van een voeglook.

Wil je geen betonvloer, maar een naadloze lookalike? Vraag dan bij Floorsee naar de mogelijkheden van vinyl met betonlook.

Een nieuwe vloer koop je niet iedere dag. Dus moet het eindresultaat meer dan goed zijn. En de weg ernaartoe ook. Bij Floorsee bieden we je daarom deskundig advies. Woon je in (de omgeving van) Zwolle, dan zorgen onze vaste stoffeerders bovendien voor het vakkundig inmeten, egaliseren en leggen bij jou thuis. Bijna al onze PVC-vloeren zijn uit voorraad leverbaar. Al onze vloeren zijn ISO 9001- en ISO 14001- gecertificeerd. Dat betekent dat ze voldoen aan internationaal geaccepteerde standaarden voor kwaliteit en milieumanagement. In onze showroom in Zwolle hebben we een ruim assortiment PVC-vloeren. Van visgraat pvc, tot click pvc en klassieke pvc-vloeren met houtlook. 

Beton, staal, steen, hout en onbewerkt koper: de perfecte basiselementen voor een industriële look. Om toch wat warmte in je interieur te brengen, kun je aan je vloer met betonlook een mooi vintage vloerkleed toevoegen, of materialen zoals linnen, jute en wol. In onze showroom in Zwolle hebben we een ruim assortiment karpetten. Onze ervaren adviseurs geven je graag het beste advies voor jouw nieuwe betoonlook pvc-vloer én bijbehorend interieuradvies.