4.5/5

Elektrische vouwgordijnen

Koordloos en superpraktisch

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Elektrische vouwgordijnen

Koordloos en superpraktisch

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie.

Elektrische vouwgordijnen in jouw huis?

Overweeg je nieuwe elektrische vouwgordijnen te kopen of wil je je bestaande vouwgordijn elektrisch maken? Het is allebei mogelijk. Elektrisch bedienbare vouwgordijnen hebben veel voordelen. Onze adviseurs vertellen je daar graag meer over. En heb je jouw keuze gemaakt, dan zorgen wij voor het inmeten, op maat maken en monteren.

Elektrische vouwgordijnen van Floorsee in beeld

Trotse dealer van

Floorsee merken_zonnelux
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0001_Logo_INTR
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
velux
forest-group
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
Floorsee merken_bece

Onze acties

Click pvc in 6 kleuren leverbaar

€89,95 per m2

Incl. leggen (geschikt voor appartement)

€59,95

per m2

Top down/ bottom up cadeau

Incl. meten, maken en ophangen

bij aanschaf van plissé-en dupli plisségordijnen

Visgraat pvc vloer

Incl. egaliseren, lijmen en leggen

Vanaf €59,95

per m2

Bij aanschaf van laminaat een geluiddempende (10 db) ondervloer cadeau

Bekijk alle elektrische vouwgordijnen bij Floorsee

Wil je dat jouw vouwgordijnen elektrisch omhoog- en omlaaggaan? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over elektrische vouwgordijnen

Elektrische bediening is mogelijk voor ieder vouwgordijn. Je kunt bij ons terecht als je nieuwe elektrische gordijnen wilt kopen, maar ook als je je bestaande vouwgordijnen elektrisch wilt maken. Onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden.
Elektrische bediening van vouwgordijnen heeft veel voordelen. Zo zitten er aan elektrische vouwgordijnen geen koorden of kettingen. Dat is mooier en maakt je huis kindvriendelijker. Ook is het heel handig bij vouwgordijnen voor een hooggelegen of moeilijk bereikbaar raam. Verder kun je er je huis bewoonbaar mee laten lijken als je niet thuis bent. Ideaal tijdens een vakantie of weekendje weg.
De aandrijving van elektrische vouwgordijnen kan op twee manieren: met een accu of met een elektrische motor. Een motor is bekabeld, maar hoeft niet te worden opgeladen. Vanuit interieur-oogpunt bekeken maakt het verder niet uit waar je voor kiest: zowel de motor als de accu werken we netjes weg.
Vouwgordijnen die elektrisch werken via domotica of smart home apps zijn de toekomst. Je bedient ze dan met je telefoon of tablet. Zelfs als je niet thuis bent. Ook stembediening – via de spraakassistent van je Google Nest Hub of Apple Homekit – is mogelijk. Daarnaast kun je jouw elektrische vouwgordijnen ook besturen met een draadloze afstandsbediening.