4.5/5

Klik PVC

Zie je het al voor je? Klik pvc in jouw Zwolse woning?

Sssst… jouw Klik PVC vloer?

Ben je liefhebber van gezelligheid thuis, dan zit je met een klik pvc-vloer goed. Vooral als je in  bovenwoning, appartement of flat woont. De vloer met kliksysteem en geïntegreerde ondervloer voldoet namelijk aan de geluidsnormen van VVE’s en woningcorporaties. Een klik pvc-vloer is prima te combineren met vloerverwarming en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins.

De garanties van Floorsee

Klanten beoordelen ons met een 9,4

164 reviews

Trotse dealer van

interfloor
Floorsee trotse merkdealer_0004_hoomeline logo
Floorsee trotse merkdealer_0010_VTWonen logo
Floorsee trotse merkdealer_0006_parade logo
Floorsee trotse merkdealer_0009_tfd logo
Floorsee trotse merkdealer_0003_logo hamat
Floorsee trotse merkdealer_0002_forbo-flooring-bv_1_xny82Y
mflor-logo
Floorsee trotse merkdealer_0008_quickstep logo

Klik pvc-vloer leggen

Bij Floorsee vind je een mooie collectie hoogwaardige klik pvc-vloeren met houtlook, visgraatmotief of tegelmotief. Onze adviseurs voorzien je graag van deskundig advies. Vloer uitgekozen? Laat onze vaste stoffeerders jouw nieuwe PVC klik-vloer leggen bij jou thuis. Inclusief vakkundig inmeten en eventueel egaliseren. Belangrijk voor een mooie klik pvc-vloer is een vlakke ondervloer. Is de ondervloer niet geschikt? Wij lossen het voor je op. 

Click PVC van Floorsee in beeld

Zie je het al voor je?

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke PVC-vloer click het beste bij jouw interieur past. 

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke PVC-vloer click het beste bij jouw interieur past.

Onze acties

Click pvc in 6 kleuren leverbaar

€89,95 per m2

Incl. leggen (geschikt voor appartement)

€59,95

per m2

Top down/ bottom up cadeau

Incl. meten, maken en ophangen

bij aanschaf van plissé-en dupli plisségordijnen

Visgraat pvc vloer

Incl. egaliseren, lijmen en leggen

Vanaf €59,95

per m2

Bij aanschaf van laminaat een geluiddempende (10 db) ondervloer cadeau

Bekijk alle Click PVC bij Floorsee

Wil je een klik PVC-vloer laten leggen? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over de klik PVC-vloer

Wij adviseren vaker plak-PVC dan klik PVC. Vooral wanneer de PVC-vloer wordt gecombineerd met vloerverwarming. Verlijmbaar PVC laat de warmte namelijk sneller door, omdat dit dichter op de ondervloer zit. Daardoor haal je met plak-PVC meer rendement uit je vloerverwarming dan met klik PVC. Maar wil je een vloer die makkelijk kan meeverhuizen of moet je vloer voldoen aan de 10dB-norm, dan is klik-PVC een uitstekend – en vaak ook goedkoper – alternatief.

Egaliseren nodig bij klik PVC?

Kies je ervoor om klik PVC te laten leggen? Dan komen wij ruim van tevoren bij jou thuis om te beoordelen of egaliseren nodig is. In de meeste gevallen hoeft het niet. Alleen nodig bij grote hoogteverschillen of beschadigingen kan een egalinelaag noodzakelijk zijn.

Click PVC en plinten

Een vloer van klik PVC wordt zwevend gelegd. Afwerking met een plint is daarom noodzakelijk. Onze stoffeerders besteden veel aandacht aan het plaatsen van nette maatwerk-plinten.