4.5/5

Hongaarse punt PVC

Exclusieve uitstraling in jouw interieur

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Hongaarse punt PVC

Exclusieve uitstraling in jouw interieur

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Prachtige PVC-vloer met Hongaarse punt

Ben je liefhebber van een vloer met Hongaarse punt motief? PVC is dan een zeker een optie, naast vinyl of hout. Omdat het leggen van een PVC Hongaarse punt vloer veel vakmanschap vraagt, kun je dat beter aan onze ervaren stoffeerders overlaten. Ligt je vloer eenmaal goed, dan kun je vele jaren genieten van een prachtige vloer met de vele voordelen van PVC.  

Hongaarse punt vloer leggen PVC

Bij Floorsee leveren we PVC-vloeren met Hongaars punt van topkwaliteit. Onze adviseurs voorzien je graag van deskundig advies. Vloer uitgekozen? Laat onze vaste stoffeerders jouw nieuwe Hongaarse punt vloer leggen bij jou thuis. Inclusief vakkundig inmeten en egaliseren. Dat laatste is erg belangrijk. Want alleen op een heel vlakke vloer sluiten de punten van de stroken mooi op elkaar aan. 

Hongaarse punt PVC van Floorsee in beeld

Trotse dealer van

Floorsee trotse merkdealer_0010_VTWonen logo
Floorsee trotse merkdealer_0009_tfd logo
tarkett-logo
Floorsee trotse merkdealer_0008_quickstep logo
Floorsee trotse merkdealer_0007_Parador logo
Floorsee trotse merkdealer_0006_parade logo
moduleo-logo
mflor-logo
Floorsee trotse merkdealer_0005_layred logo
interfloor
Floorsee trotse merkdealer_0004_hoomeline logo
Floorsee trotse merkdealer_0003_logo hamat
Floorsee trotse merkdealer_0002_forbo-flooring-bv_1_xny82Y
Floorsee trotse merkdealer_0001_desso logo
Floorsee trotse merkdealer_0000_Logo-bonaparte-PMS144U-DEF-1
ambiant-vloeren

Zie je het al voor je?

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke Hongaarse punt PVC het beste bij jouw interieur past. Of kies je toch liever voor betonlook pvc of click pvc? Zie het voor je met onze vloervisualizer. 

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke Hongaarse punt PVC het beste bij jouw interieur past.

Onze acties

Actie:

Click PVC

van € 89,95 per m2

€ 59,95 per m2

Actie:

Tapijt

€ 39,95 per m2

Actie:

PVC

€ 59,95 per m2

Actie:

Laminaat

€ 29,95 per m2

Bekijk alle PVC met Hongaarse punt bij Floorsee

Op zoek naar Hongaarse punt PVC? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over de PVC Hongaarse punt vloer

Een Hongaarse punt vloer van PVC heeft veel prettige eigenschappen en tilt jouw interieur onmiddellijk naar een hoger niveau. Het leggen van een Hongaarse punt vloer van PVC kun je beter aan een ervaren stoffeerder overlaten. Ligt je vloer eenmaal, dan heb je er jarenlang plezier van.

Het verschil tussen visgraat pvc en Hongaarse punt zit in het legpatroon. Bij een visgraatmotief liggen de vloerdelen schuin en haaks tegen elkaar, onder een hoek van 90 graden. Bij de Hongaarse punt liggen ze onder een hoek van 45 of 60 graden. Hierdoor ontstaat een rechte naad. Dit legpatroon wordt ook wel eens ‘sergeantstrepen’ genoemd.

Hongaarse punt

Visgraat

Voor het leggen van een PVC-vloer met de kenmerkende Hongaarse punt moet de ondergrond heel stabiel en vlak zijn.  Bij een houten vloer met Hongaarse punt is dat minder belangrijk, omdat die zwevend wordt gelegd.

Afgezien van de eisen aan de ondergrond heeft een PVC-vloer wel heel veel voordelen ten opzichte van hout. Zo is het onderhoud veel gemakkelijker en is PVC geluiddempend. Daarnaast is een PVC-vloer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en prima bestand tegen vocht.