4.5/5

PVC-vloeren van topkwaliteit

PVC-vloeren zijn ideaal voor ieder huishouden. Deze kunststof designvloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en dessins en hebben een natuurlijke, robuuste of klassieke uitstraling. Een PVC-vloer voelt bovendien warm aan en is gemakkelijk te onderhouden. In onze showroom aan de Wipstrikkerallee in Zwolle vind je PVC-vloeren van verschillende topmerken. Bij Floorsee koop je jouw nieuwe PVC-vloer altijd inclusief leggen. 

Floorsee-garanties

Ontdek onze collectie PVC-vloeren

Visgraat PVC

Zie je het
al voor je...

vloer van robuuste klasse

Houtmotief PVC

Zie je het
al voor je...

een vloer met warme, natuurlijke uitstraling

Hongaarse punt PVC

Zie je het
al voor je...

klassiek en stijlvol

Betonlook PVC

Zie je het
al voor je...

stoer en industrieel

Click PVC

Zie je het
al voor je...

deze vloer in jouw appartement?

Jouw nieuwe PVC-vloer van Floorsee

Een nieuwe PVC-vloer koop je niet iedere dag. Dus moet het eindresultaat meer dan goed zijn. En de weg ernaartoe ook. Bij Floorsee bieden we je daarom deskundig advies. Woon je in (de omgeving van) Zwolle? Dan zorgen onze vaste stoffeerders bovendien voor het vakkundig inmeten, egaliseren en leggen bij jou thuis. 

Ingrid vertelt je alles over onze nieuwe PVC-vloeren.

Trotse dealer van

Floorsee trotse merkdealer_0010_VTWonen logo
Floorsee trotse merkdealer_0009_tfd logo
tarkett-logo
Floorsee trotse merkdealer_0008_quickstep logo
Floorsee trotse merkdealer_0007_Parador logo
Floorsee trotse merkdealer_0006_parade logo
moduleo-logo
mflor-logo
Floorsee trotse merkdealer_0005_layred logo
interfloor
Floorsee trotse merkdealer_0004_hoomeline logo
Floorsee trotse merkdealer_0003_logo hamat
Floorsee trotse merkdealer_0002_forbo-flooring-bv_1_xny82Y
Floorsee trotse merkdealer_0001_desso logo
Floorsee trotse merkdealer_0000_Logo-bonaparte-PMS144U-DEF-1
ambiant-vloeren

Zie je het al voor je?

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke PVC-vloer het beste bij jouw interieur past.
Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke PVC-vloer het beste bij jouw interieur past.

PVC-Vloeren van Floorsee in beeld

Klanten beoordelen ons met een 9.4

4.7/5

Onze acties

Actie:

Click PVC

van € 89,95 per m2

€ 59,95 per m2

Actie:

PVC Vinyl

€ 79,95 per meter

Actie:

Tapijt

€ 39,95 per m2

Actie:

PVC

€ 59,95 per m2

Actie:

Laminaat

€ 29,95 per m2

Kom naar de showroom!

Over Floorsee

Op zoek naar een PVC-vloer? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over PVC-vloeren

Woon je in of dichtbij Zwolle en overweeg je een PVC-vloer te nemen? Dan heb je vast veel vragen. Misschien wil je meer weten over de prijs inclusief leggen en egaliseren. Of vraag je jezelf af of de ondervloer geschikt is voor PVC. Of wil je weten of het slim is om in een appartement een PVC-vloer te leggen.

In onze winkel in Zwolle vind je een grote collectie PVC-vloeren van verschillende topmerken. PVC-vloeren zijn om meerdere redenen zo gewild. Eén van die redenen is natuurlijk dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Maar een PVC-vloer heeft nog meer voordelen. En daarom is een PVC vloer voor bijna ieder huishouden een goede keus. Dit zijn de voordelen:

  • Natuurlijke uitstraling, verkrijgbaar in veel verschillende dessins
  • Neemt de omgevingstemperatuur op
  • Geluiddempend (mits op een geëgaliseerde ondergrond verlijmd)
  • Voorzien van antisliplaag
  • Goed te combineren met vloerverwarming en vloerkoeling
  • Goed bestand tegen vocht
  • Afhankelijk van de dikte van de slijtlaag ruimschoots geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en licht projectmatige toepassingen
  • Makkelijk te onderhouden

Met een vloer leg jij de basis voor je interieur. En dus moet dat goed zijn. In onze winkel in Zwolle vind je een grote collectie PVC-vloeren van verschillende topmerken. Of je nu een Scandinavische, moderne of landelijke woonstijl hebt; PVC is voor bijna ieder huishouden een goede keus.

Om de PVC-vloer mooi te kunnen leggen, egaliseren we de vloer eerst. Hiervoor is het belangrijk dat de ondervloer vlak, druk- en trekvast is en dat er een goed geventileerde kruipruimte onder zit. Is dat niet het geval? Maak je geen zorgen. Wij lossen het voor je op.
Over de ondervloer brengen we een laag egaline aan. Deze egaline wordt duurzaam geproduceerd in ‘De groene fabriek’ Uzin UTZ in Haaksbergen. Voor het egaliseren moet de ruimte leeg zijn. Houd er rekening mee dat de vloer na het egaliseren ongeveer vier tot vijf uur niet beloopbaar is.
Een PVC-vloer is een goede warmtegeleider en daarom heel geschikt voor woningen met vloerwarming en /of vloerkoeling. Heb je gekozen voor een combinatie van vloerverwarming en PVC? Dan dichten onze stoffeerders de sleuven met sneldrogende mortel. Daarna brengen we een extra dikke laag egaline aan.

PVC-vloeren zijn er in twee varianten: click-PVC en plak-PVC. In de meeste gevallen heeft plakken de voorkeur. Maar in appartementen is click-PVC vaak een betere keus. Om te voorkomen dat bewoners last hebben van de loop- en contactgeluiden van andere bewoners, geldt voor appartementen in Nederland een wettelijke geluidsnorm. Deze norm houdt in dat er een contactgeluidreductie van 10 dB moet zijn. Door een geschikte ondervloer te combineren met click-PVC haal je die norm.

Bij een PVC-vloer is afwerking met plinten niet per se nodig. Vind je plinten mooi staan in jouw interieur, dan zorgen onze stoffeerders voor een nette afwerking met mdf-plinten.
PVC-vloeren zijn makkelijk in onderhoud. Het belangrijkst is regelmatig stofzuigen (met een zacht mondstuk) of vegen met een zachte bezem, want zand schuurt de vloer. De meeste klanten kiezen ervoor om tegelijk met het plaatsen van de PVC-vloer ook een goede schoonloopmat door ons te laten leggen.

Meer over PVC-vloeren

Overweeg je een PVC-vloer te nemen? Dan heb je vast veel vragen. Misschien wil je meer weten over de prijs inclusief leggen en egaliseren. Of vraag je jezelf af of de ondervloer geschikt is voor PVC. Of wil je weten of het slim is om in een appartement een PVC-vloer te leggen. Wij vertellen het je graag. Via onderstaande button kun je een adviesgesprek aanvragen; in de winkel of bij je thuis.

en lees onze blogs over PVC vloer

Projecten

Woning in Dalfsen voorzien van prachtig donker pvc

Begin dit jaar hebben we een woning in Dalfsen voorzien van een nieuwe pvc-vloer.
Projecten

Zwolse woning voorzien van pvc visgraat en tegel

Een tijdje terug hebben we een nieuwbouwwoning in Zwolle voorzien van een prachtige nieuwe pvc-vloer.
Tips

Zo houd jij je pvc-vloer lang mooi

Het pareltje van jouw huis, is toch wel je pvc-vloer. Met zorg uitgezocht en prachtig gelegd. Elke keer als jij je pvc-vloer ziet word je blij. Nu is het belangrijk om je pvc-vloer mooi te houden. We vertellen je graag hoe je dat doet.