4.5/5

Elektrische gordijnen

Slimme gordijnen, optimaal comfort

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Elektrische gordijnen

Slimme gordijnen, optimaal comfort

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Jouw gordijnen elektrisch maken?

Een gordijn dat elektrisch is gemaakt, is automatisch en op afstand te besturen. Met een afstandsbediening, app of zelfs met je stem. Want als je het elektrische systeem met je Google Nest Hub of Apple HomeKit verbindt, kun je de gordijnen met je stem openen. Wil jij ook zo’n slim gordijn in jouw huis? Dat kan! Ieder gordijn is namelijk elektrisch te maken. Het enige wat daarvoor nodig is, is een geschikte gordijnrail en een systeem om je gordijnen te automatiseren.

Elektrische gordijnen van Floorsee in beeld

Toegankelijk voor iedereen

Elektrische rolgordijnen

Je rolgordijn elektrisch openen, lekker vanuit je bed: hoe fijn is dat? Zo kun je rustig wakker worden met hulp van daglicht. En schijnt de zon voluit op je raam, maar ben je niet thuis? Geen probleem. Elektrische rolgordijnen zijn op afstand te sluiten. Ook de rolgordijnen die uit twee stoflagen en horizontale banen bestaan (duorolgordijnen) zijn elektrisch te maken. De aansturing van rolgordijnen en duorolgordijnen gebeurt met een elektronisch systeem dat het rolgordijn optrekt en laat zakken. 

Trotse dealer van

Floorsee merken_zonnelux
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0001_Logo_INTR
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
velux
forest-group
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
Floorsee merken_bece

Onze acties

Laminaat

29,95

per m2

Click pvc

89,95 per m2

59,95

per m2

Horren

15% korting

Visgraat pvc

€ 59,95

per m2

Bekijk alle elektrische gordijnen bij Floorsee

Zie jij het al helemaal voor je, elektrische gordijnen in jouw huis? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over elektrische gordijnen

Steeds meer mensen kiezen voor elektrische gordijnen, vanwege het comfort en de strakke vormgeving en om veiligheidsredenen. Ze zijn geschikt voor iedere ruimte in huis en elk soort gordijn.
Elektrische besturing leent zich uitstekend voor verticale gordijnen, zoals rolgordijnen, duorolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen. Zo heb je geen last meer van scheeftrekkende raambekleding of een gordijn dat blijft steken. Bovendien heb je geen koord meer nodig.
Ook horizontale raamdecoratie kan elektrisch worden gemaakt. Welk systeem je nodig hebt, hangt af van het soort gordijnen. Voor zware, brede overgordijnen is een krachtiger motor nodig dan voor smallere en lichte gordijnen.
Er zijn allerlei verschillende elektrische systemen. Kies voor slaapkamers voor fluisterstille gordijnrails. In alle gevallen is het elektrische systeem in de gordijnrails weggewerkt, zodat je gordijnen er mooi blijven uitzien.