4.5/5

FAQ

Waar ben je naar op zoek?

D├ę Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

FAQ

Waar ben je naar op zoek?

Floorsee. D├ę Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Bel of mail ons, of kom langs in onze showroom.

Algemeen

Wij hanteren een duidelijke vaste all-in-prijs en doen niet aan ÔÇśverrassingenÔÇÖ zoals voorrijkosten en andere verborgen kosten. Interieuradvies, inmeten en leggen of ophangen zijn bij de prijs inbegrepen.
Wij leggen en monteren in een straal van maximaal 40 km rond Zwolle. Veel van onze klanten komen uit Zwolle, Dalfsen, Heino, Hattem, Wijhe of Olst, maar hebben ook klanten uit de regio Apeldoorn

Vloeren

Wij hebben een aantal soorten waterbestendig laminaat. We adviseren je graag over welk waterbestendig laminaat het best past bij jouw situatie.

Vlekken zijn over het algemeen goed uit tapijt te verwijderen. Verse vlekken zijn vaak ‘gewoon’ te verwijderen met water. Voor overige vlekken en opgedroogde vlekken raden wij je aan gebruik te maken van de vlekkenverwijderaars van James. Via de James Vlekkenschrijf zie je precies welk James-product je bij welke vlek kunt gebruiken en hoe je het product gebruikt.

Lees ons blog over vlek verwijderen Ôćĺ

Je onderhoudt je vloer door regelmatig goed te stofzuigen. Een harde vloer raden we je aan 1 keer per week te dweilen. Gebruik altijd een reiniger die speciaal geschikt is voor jouw vloer. Vraag hierover gerust advies aan ons.
Vloerverwarming kan uitstekend in combinatie met een pvc-vloer gebruikt worden. Wij adviseren dan wel om plak-pvc te gebruiken.
Ons advies is altijd om de oude vloer te verwijderen en daarmee terug te gaan naar de basis. Wij vertellen je daar graag meer over in onze winkel.
Met de juiste onderfolie kan laminaat in combinatie met vloerverwarming gebruikt worden.
Natuurlijk mag dat. Het is jouw huis, jouw vloer.
Al onze vloeren hebben een lange levensduur. Mensen die een nieuwe vloer komen uitzoeken, doen dat meestal omdat ze gaan verhuizen of verbouwen. Niet omdat de vloer niet meer goed is.

Raamdecoratie

Wij kunnen gordijnen ook voorzien van een voering. Je hebt zelfs verschillende opties. Gordijnen kunnen gevoerd worden met een verduisterende stof, een molton voering of een black-out voering. In onze laten we je de verschillende voeringen graag zien.
De beste manier om gordijnen te wassen, is door ze chemisch te laten reinigen door een stomerij. Wil je toch graag zelf je gordijnen wassen, houd je dan goed aan de wasvoorschriften. Uitleg over de wassymbolen en enkele tips vind je hier. (LINK TOEVOEGEN NAAR PAGINA WASVOORSCHRIFTEN EN TIPS)
Jazeker leveren wij elektrische rails! In een aantal gevallen is het heel handig om te beschikken over elektrische rails. Deze zijn te verbinden met je draadloze domotica en vervolgens te bedienen met een app.
Black-out gordijnen laten geen licht door, ook niet als het gordijn een lichte kleur heeft. Dit komt door de speciale coating die aangebracht is. Dim-out gordijnen zijn lichtdicht en de donkere kleuren verduisteren beter dan de lichtere kleuren. Deze gordijnen vallen ook iets soepeler dan black-out gordijnen.
Er zijn een aantal typen gordijnen die goed isoleren. Waaronder velours gordijnen en de dikkere geweven gordijnen. Maar ook Duette gordijnen isoleren goed.
In ons assortiment vind je speciaal verduisterende gordijnen, Duettes en rolgordijnen. We kunnen ook gordijnen met een verduisterende stof voeren.

Traprenovatie

Op elke nieuwbouwtrap kunnen we pvc plaatsen. Heeft er voorheen tapijt op de trap gezeten? Dan moet dit eerst goed verwijderd worden. Voor oudbouw trappen met kraaldelen gebruiken we speciale profielen.
De kosten van het nieuw bekleden van een trap vari├źren. Dit heeft onder andere te maken met het soort trap en de gewenste bekleding. Wij adviseren u hier graag over in onze winkel.

Levering en retouren

Traprenovatie doen we gemiddeld in 1 dag. Zo heb je minimaal hinder van de werkzaamheden en kun je snel weer genieten van een prachtige trap!

De levertijd van karpetten bedraagt ongeveer 2 weken.