4.5/5

Elektrische jaloezieën

Eenvoudige besturing van licht en privacy

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Elektrische jaloezieën

Eenvoudige besturing van licht en privacy

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie.

Elektrische jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn praktisch en sfeervol. Kies je voor elektrisch bedienbare jaloezieën, dan haal je nog meer uit je raambekleding. Met één druk op de knop regel je de lichtinval. Zelfs besturing op afstand is mogelijk, via je smartphone of tablet. Ook handig voor ramen waar je niet makkelijk bij kan. Bij Floorsee voorzien we je van deskundig advies en laten we de elektrische jaloezieën op maat maken. Ook zorgen wij voor het ophangen en monteren.

Elektrische jaloezieën van Floorsee in beeld

Trotse dealer van

Floorsee merken_zonnelux
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0001_Logo_INTR
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
velux
forest-group
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
Floorsee merken_bece

Onze acties

Click pvc in 6 kleuren leverbaar

€89,95 per m2

Incl. leggen (geschikt voor appartement)

€59,95

per m2

Top down/ bottom up cadeau

Incl. meten, maken en ophangen

bij aanschaf van plissé-en dupli plisségordijnen

Visgraat pvc vloer

Incl. egaliseren, lijmen en leggen

Vanaf €59,95

per m2

Bij aanschaf van laminaat een geluiddempende (10 db) ondervloer cadeau

Bekijk alle elektrische jaloezieën bij Floorsee

Wil je dat jouw jaloezieën elektrisch omhoog- en omlaaggaan en dat de lamellen elektrisch kantelen? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over elektrisch bedienbare jaloezieën

Elektrische bediening is mogelijk voor iedere jaloezie. Een greep uit de voordelen: comfortabel te bedienen vanaf de bank of vanuit bed, geen loshangende koordjes en geen scheefhangende raamdecoratie. Gebruik je een timer voor het openen en sluiten van je jaloezieën, dan kun je bovendien energie besparen en maakt je huis een bewoonde indruk, ook als je niet thuis bent. Wat houdt je nog tegen?
De aandrijving van elektrische jaloezieën kan op twee manieren: met een accu of met een elektrische motor. Een motor is bekabeld, maar hoeft niet te worden opgeladen. Vanuit interieur-oogpunt bekeken maakt het verder niet uit waar je voor kiest: zowel de motor als de accu werken we slim weg in de bovenbak van de jaloezie.
Jaloezieën die elektrisch werken via domotica of smart home apps zijn de toekomst. Je bedient ze dan met je telefoon of tablet. Zelfs als je niet thuis bent. Ook stembediening – via de spraakassistent van je Google Nest Hub of Apple Homekit – is mogelijk. Daarnaast kun je jouw elektrische jaloezieën ook besturen met een draadloze afstandsbediening.