4.5/5

Aqua laminaat

Waterbestendig woonplezier

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Aqua laminaat

Waterbestendig woonplezier

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Wat is aqua-laminaat?

Aqua laminaat ziet eruit als gewoon laminaat, maar is waterbestendig gemaakt met de zogenaamde pressed bevel-techniek. Ideaal voor natte schoenen, druipende paraplu’s en huisdieren in de hal. Maar ook voor de keuken en bijkeuken is aqua laminaat een perfecte oplossing. Je zou het zelfs in de badkamer kunnen leggen – al adviseren wij dat niet zo snel, omdat het in een badkamer zo warm kan worden, dat het laminaat gaat uitzetten. Al met al is aqua laminaat een veelzijdige laminaatvariant. 

Aqua laminaat is verkrijgbaar in verschillende prints, formaten en uitvoeringen. Net als al het andere laminaat is het eenvoudig te onderhouden en kun je het zelfs reinigen met een stoomreiniger als het nodig is. Aqua laminaat leg je net als alle andere typen laminaat. Woon je in Zwolle of omgeving? Dan leggen wij deze laminaatvloer voor je. 

 

Aqua laminaat van Floorsee in beeld

Trotse dealer van

Floorsee trotse merkdealer_0010_VTWonen logo
Floorsee trotse merkdealer_0009_tfd logo
tarkett-logo
Floorsee trotse merkdealer_0008_quickstep logo
Floorsee trotse merkdealer_0007_Parador logo
Floorsee trotse merkdealer_0006_parade logo
moduleo-logo
mflor-logo
Floorsee trotse merkdealer_0005_layred logo
interfloor
Floorsee trotse merkdealer_0004_hoomeline logo
Floorsee trotse merkdealer_0003_logo hamat
Floorsee trotse merkdealer_0002_forbo-flooring-bv_1_xny82Y
Floorsee trotse merkdealer_0001_desso logo
Floorsee trotse merkdealer_0000_Logo-bonaparte-PMS144U-DEF-1
ambiant-vloeren

Zie je het al voor je?

Ben je op zoek naar aqualaminaat, maar vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke vloer het beste bij jouw interieur past.

Ben je op zoek naar aqua-laminaat, maar vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke vloer het beste bij jouw interieur past.

Onze acties

Actie:

Click PVC

van € 89,95 per m2

€ 59,95 per m2

Actie:

Tapijt

€ 39,95 per m2

Actie:

PVC

€ 59,95 per m2

Actie:

Laminaat

€ 29,95 per m2

Bekijk alle Aqua laminaat bij Floorsee

Is aqua laminaat dé oplossing voor jouw hal, keuken of bijkeuken? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf. 

Wij zijn dé specialist in vloeren en raamdecoratie in Zwolle!

Meer over aqua laminaat

Volledig waterdicht laminaat, hoe handig is dát! Aqua laminaat is dan ook ideaal voor de hal, keuken en bijkeuken. Zeker als je huisdieren of kinderen hebt. Natuurlijk kun je aqua laminaat zonder problemen ook in woonkamers, slaapkamers en andere ruimtes leggen. 

Aqua laminaat is waterbestendig dankzij de pressed-beveltechniek. Pressed bevel houdt in dat de print in de V-groef van de laminaatplank is meegeperst. Water kan hierdoor niet door de voeg heen.

Het leggen van aqua laminaat gaat hetzelfde als bij gewoon laminaat. Bij Floorsee  hanteren we voor al onze vloeren een vaste prijs, inclusief inmeten en leggen.

Bij Floorsee in Zwolle hebben we een mooie collectie aqua-laminaat in diverse breedtes, kleuren en designs. Behalve laminaat met houtlook vind je bij ons ook houtmotief laminaat, laminaat betonlook, visgraat laminaat en hongaarse punt laminaat.