4.5/5

Elektrische plisségordijnen

De toekomst voor je raam

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Elektrische plisségordijnen

De toekomst voor je raam

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie.

Elektrische plisségordijnen voor meer woonplezier

Overweeg je nieuwe elektrische plisségordijnen te kopen of wil je je bestaande plisségordijn elektrisch maken? Bij ons kan het allemaal. Elektrisch bedienbare plisségordijnen hebben veel voordelen. Onze adviseurs vertellen je daar graag meer over. En heb je jouw keuze gemaakt, dan zorgen wij voor het inmeten, op maat maken en monteren.

Elektrische plisségordijnen van Floorsee in beeld

Elektrische plisségordijnen top-down, bottom-up

De meeste raambekleding sluit van links naar rechts of van boven naar beneden. Bij de elektrische plisségordijnen top-down bottom-up heb je veel meer vrijheid in het bepalen van de positie. Hiermee kun je namelijk de boven- én onderkant besturen. Zo kun je zelf bepalen welk deel van het raam je bedekt. Plisségordijn zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Trotse dealer van

Floorsee merken_zonnelux
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0001_Logo_INTR
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
velux
forest-group
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
Floorsee merken_bece

Onze acties

Actie:

Inbetweens actie

van € 59,95 per meter

€ 39,95 per meter

Bekijk alle Elektrische plisségordijnen bij Floorsee

Op zoek naar elektrisch bedienbare plisségordijnen? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over het elektrisch plisségordijn

Elektrische plisségordijnen zijn energiebesparend, veilig en comfortabel. Hieronder lees je er meer over. Je kunt natuurlijk ook even langskomen in onze showroom in Zwolle. Onze adviseurs beschikken over uitgebreide product- en technische kennis en volgen de trends en ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie op de voet. Zij delen hun kennis graag met jou.
Plisségordijnen weren de kou en houden in de zomer warmte tegen. Met een timer kun je hun energiebesparende kwaliteiten gemakkelijk optimaal benutten. Zelfs bediening op afstand is mogelijk. Hiermee kun je jaarlijks flink besparen op je energierekening.
Een huis dat een bewoonde indruk maakt is onaantrekkelijk voor inbrekers en andere onbevoegde personen. Met elektrisch bedienbare plisségordijnen is dit eenvoudig te realiseren. Je kunt ze met een timer zo programmeren, dat ze op vaste tijden openen en sluiten. Ook kun je ze op afstand besturen via een smartphone of tablet.
Met de afstandsbediening kun je meerdere elektrische plisségordijnen in huis tegelijk bedienen. Gewoon vanaf de bank! Een andere optie is dat je het elektrische systeem koppelt aan een smart home-app.