4.5/5

Paneelgordijnen

Verrassend veelzijdig

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie.

Paneelgordijnen

Verrassend veelzijdig

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen – het woord zegt het al – zijn gordijnen van grote panelen van textiel. De panelen zijn los van elkaar te verschuiven en kunnen naast of achter elkaar worden gehangen. Hierdoor kun je eindeloos variëren. Je kunt bijvoorbeeld voor elk paneel een andere kleur of transparantie kiezen. Paneelgordijnen zijn een stijlvolle oplossing voor brede en hoge ramen, bijvoorbeeld bij een schuifpui. Maar je kunt ze ook als gebruiken als scheidingswand voor het opdelen van een grote ruimte.  

Paneelgordijnen van Floorsee in beeld

Privacy en nachtrust

Verduisterende paneelgordijnen

Je kunt kiezen tussen transparante, semi-transparante (inbetween) en verduisterende paneelgordijnen. Paneelgordijnen met een verduisterende functie zien er strak en modern uit, bieden privacy en kunnen de kamer helemaal donker maken. Ideaal voor een slaapkamer! Overdag schuif je de panelen gewoon opzij om het daglicht binnen te laten. In onze showroom vind je een prachtige collectie effen en gedesigneerde stoffen voor verduisterende paneelgordijnen. 

Gelukkig hebben onze vaste stoffeerders hier veel ervaring mee en doen ze dit graag voor je. Dat kost je niets extra, want het inmeten, op maat maken en ophangen van gordijnen is bij ons bij de prijs inbegrepen.

Speels en eigen

Paneelgordijnen met print

De stoffen waarmee paneelgordijnen worden gemaakt, zijn beschikbaar in veel verschillende soorten en kleuren. Vind je een paneel in één kleur te saai, dan kun je ook kiezen voor paneelgordijnen met print. Dat geeft een speels effect en maakt ze tot echte blikvangers. Een andere optie is houten latjes dwars op de panelen te laten bevestigen. 

Trotse dealer van

Floorsee merken_zonnelux
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0001_Logo_INTR
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
velux
forest-group
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
Floorsee merken_bece

Onze acties

Laminaat

29,95

per m2

Click pvc

89,95 per m2

59,95

per m2

Horren

15% korting

Visgraat pvc

€ 59,95

per m2

Rustig en gemoedelijk

Paneelgordijnen op maat

Welke stof en afwerking je ook kiest, wij zorgen voor het zorgvuldig inmeten en laten je paneelgordijnen op maat maken. Vervolgens komen we bij je thuis om een railsysteem te monteren waaraan de maatwerk-paneelgordijnen worden opgehangen. 

Koordloos en superpraktisch

Elektrische paneelgordijnen

Een aantal van onze merken leveren naast paneelgordijnen met hand- of koordbediening ook elektrische paneelgordijnen. Hiermee kunnen de paneelgordijnen geruisloos op afstand worden bediend. Begint de zon uitbundig te schijnen terwijl jij er niet bent? Met één druk op de knop sluit je de gordijnen. Ook zijn elektrische paneelgordijnen programmeerbaar. Zo kun je de gordijnen ook als je niet thuis bent automatisch laten openen en sluiten.

Ga voor paneelgordijnen naar Floorsee

In de ban geraakt van paneelgordijnen? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over paneelgordijnen

Paneelgordijnen worden helemaal voor jou op maat gemaakt. Daarbij gaat het niet alleen om de afmetingen. Je kunt ook kiezen uit honderden kleuren en een groot aantal prints. En je bepaalt zelf welke transparantie en afwerking je wilt. Met paneelgordijnen heb je mogelijkheden te over. 

Tijdelijke thuiswerkplek? Bioscoophoek voor één avond? Of even apart van je kinderen zitten, zonder naar een andere verdieping te hoeven? Met paneelgordijnen deel je een ruimte in een paar seconden op in tweeën.  

Bij paneelgordijnen spreken we niet over rails, maar over sporen. Kies je voor meerdere sporen, dan kun je de losse panelen eenvoudig aan de kant schuiven. Dat is bijvoorbeeld handig als je op mooie dagen wilt zorgen voor een vrije doorgang door de schuifpui. Het maximumaantal sporen is vijf.