4.5/5

Wollen tapijt

In harmonie met de natuur

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Wollen tapijt

In harmonie met de natuur

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Wollen tapijten

Een wollen tapijt is om allerlei redenen een goede keuze. Wol is een product van natuurlijk kwalitatief materiaal. Tapijten van wol hebben een prachtige naturelle look en rustige uitstraling. Daarnaast is een tapijt van wol natuurzuiver, onderhoudsvriendelijk, comfortabel en verbetert het de akoestiek.

Wollen tapijt van Floorsee in beeld

Stoer en sterk

Laagpolig wollen tapijt

Ben je helemaal verliefd op een laagpolig wollen tapijt? Lucky you! De meeste wollen tapijten zijn namelijk laagpolige lussentapijten (bouclé). Wollen frisé tapijten kom je weinig tegen. 

Verduurzaam je huis

Hoogpolig wollen tapijt

Een kamerbreed hoogpolig wollen tapijt zul je in ons assortiment niet aantreffen.

Wel kun je bij ons terecht voor schitterende hoogpolige wollen karpetten. Deze voelen heerlijk zacht en warm aan. Ze zijn ook heel veerkrachtig. De afdruk van een meubel op het vloerkleed is dus snel weer verdwenen.   

Wollen tapijt

Trotse dealer van

Floorsee trotse merkdealer_0010_VTWonen logo
Floorsee trotse merkdealer_0009_tfd logo
tarkett-logo
Floorsee trotse merkdealer_0008_quickstep logo
Floorsee trotse merkdealer_0007_Parador logo
Floorsee trotse merkdealer_0006_parade logo
moduleo-logo
mflor-logo
Floorsee trotse merkdealer_0005_layred logo
interfloor
Floorsee trotse merkdealer_0004_hoomeline logo
Floorsee trotse merkdealer_0003_logo hamat
Floorsee trotse merkdealer_0002_forbo-flooring-bv_1_xny82Y
Floorsee trotse merkdealer_0001_desso logo
Floorsee trotse merkdealer_0000_Logo-bonaparte-PMS144U-DEF-1
ambiant-vloeren

Zie je het al voor je?

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerd wollen tapijt in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke vloer het beste bij jouw interieur past.

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerd wollen tapijt in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke vloer het beste bij jouw interieur past.

Onze acties

Laminaat

29,95

per m2

Click pvc

89,95 per m2

59,95

per m2

Horren

15% korting

Visgraat pvc

€ 59,95

per m2

Voordelen van wollen tapijt bij Floorsee

Ben je nieuwsgierig naar de voordelen en mogelijkheden van wollen tapijt? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over wollen tapijt

De meeste wollen tapijten zijn gemaakt van zuiver scheerwol, afkomstig van schapen. Wol is relatief duur, maar het gaat ook heel lang mee. Daardoor is het kopen van wollen vloerbedekking een goede investering.

Wollen tapijten hebben veel fijne eigenschappen. Zo is wol van nature veerkrachtig, vuilwerend, isolerend en brandveilig. Verder is het een duurzaam en sterk natuurproduct. Voeg daarbij de rijke, natuurlijke uitstraling en je begrijpt waarom een wollen tapijt zo’n prachtig interieurelement is.

Wollen vloerbedekking is wel relatief prijzig. Eventueel kun je kiezen voor een combinatie van wol met andere materialen. Daarnaast kan wol in het begin nogal pluizen. Dit is niet erg.

Wollen tapijten zijn zowel verkrijgbaar in bouclé als in frisé (vleugtapijt). Van beide soorten kun je ook prachtige karpetten maken.

Kies je voor een wollen tapijt, dan heb je de keuze uit verschillende sfeervolle natuurtinten. Naast prachtige beige wollen tapijten zijn er ook lichtere kleuren. Bekijk ook ons populaire Bouclé tapijt, vleugtapijt of karpetten