4.5/5

Zet je trap in de spotlights met een traprenovatie

We houden wel van een goede traprenovatie! Een mooie trap is namelijk een echte eyecatcher in je huis. Of ‘ie nou in je hal of gang zit, of een centrale plek in de woonkamer heeft. Met betrekking tot traprenovatie is veel mogelijk. Maar wat mogelijk is, is wel afhankelijk van de staat van de trap. Natuurlijk adviseren we je daar graag over.

Tapijt, vinyl of pvc

Bij traprenovatie zie je misschien wel meteen een trap bekleed met pvc voor je. Niet zo gek ook, want in woonprogramma’s op tv lijkt het wel of trappen alleen maar met pvc gerenoveerd worden. Maar niets is minder waar! Natuurlijk is pvc op de trap heel populair, maar vinyl en zeker ook tapijt op de trap zijn nog steeds gewild. Door te kiezen voor tapijt met een marmerdessin bijvoorbeeld, krijgt de trap een unieke uitstraling. En een antraciet of zwart laagpolig tapijt geven de trap een wat robuustere uitstraling. En onze winkel kunnen je we er alles over vertellen en de verschillende soorten tapijt laten zien en voelen natuurlijk.

Lees meer over traprenovatie met vinyl of traprenovatie met pvc.

Onderhoud van je gerenoveerde trap

Is je trap gerenoveerd met vinyl of pvc, dan kun je stof, zand en ander vuil eenvoudig verwijderen met een stofzuiger. Vlekken en kringen maak je schoon met een vochtige doek. Tapijt op je trap houd je mooi door het regelmatig te stofzuigen. En onverhoopt een vlek op het tapijt? Deze kun je verwijderen met een lauwwarm sopje. Wij adviseren dan de reinigingsmiddelen van James te gebruiken. Zij hebben reinigingsproducten voor elke type vloer.

Zie je het al voor je? Je gerenoveerde trap? Om je te inspireren een greep uit de traprenovaties die wij de afgelopen periode uitgevoerd hebben.

Lees meer over traprenovatie

Traprenovatie in Wezep I
Traprenovatie Wezep
Met vinyl van Interfloor uit de collectie Dynamic Lino, zwart 265
Traprenovatie in Raalte
Traprenovatie Raalte
Met tapijt van Desso uit de collectie Sense of Marble
Traprenovatie Dalfsen loper
Traprenovatie in Dalfsen
Met een loper van het merk Desso uit de collectie Desso & Ex
Traprenovatie Zwolle
Traprenovatie in Dalfsen
Met tapijt van Tarkett uit de collectie Parade Studio 396

Over Floorsee

Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij leggen jouw perfecte vloer en laten jouw ramen ‘shinen’ met onze raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.