4.5/5

Tapijt schoonhouden? Gebruik James!

Een vlek in je tapijt? Geen nood! De meeste verse vlekken, zoals koffie, wijn en chocolade kun je gewoon verwijderen met water. Voor overige vlekken en opgedroogde vlekken raden wij je aan de reinigingsproducten van James te gebruiken.

Natuurlijk baal je van een vlek in je tapijt of karpet. Maar je voorkomt het niet altijd. Veel vlekken kun je zelf verwijderen. En als je er snel bij kun je de vlek wegdeppen met water. Sommige (verse) vlekken zijn net wat hardnekkiger of merk je pas na een tijdje op. Ook dan geen nood! Speciaal voor tapijt heeft James een aantal reinigingsproducten ontwikkeld.

Als je een vlek behandelt, dan is het wel belangrijk om het juiste product te gebruiken. En ook daar heeft James een fijn hulpmiddel voor; de James vlekkenschijf! Zoek je vlek op en match ‘m met het juiste product. Op de vlekkenschijf vind je zelfs de instructies voor het reinigen. Super handig toch! Je snapt; wij zijn fan van James.

Open hier de vlekkenschijf van James: James vlekkenschijf

James bij ons verkrijgbaar!

De reinigingsproducten van James zijn bij ons verkrijgbaar.

james-vlekkenschijf
James vlekkenschijf
Gebruik deze handige vlekkenschijf voor al je vlekken
tapijt-reinigen-met-James
James Reinigingsproducten
De reinigingsproducten van James zijn bij ons verkrijgbaar!

Over Floorsee

Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij leggen jouw perfecte vloer en laten jouw ramen ‘shinen’ met onze raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.