4.5/5

Visgraat laminaat

Eerlijk advies

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Visgraat laminaat, goed idee?

Een prachtige visgraatvloer in jouw huis, zie je het al voor je? Je kunt daarbij ook denken aan visgraat-laminaat. Laminaat heeft veel voordelen ten opzichte van een houten vloer.

En visgraat laminaat komt heel dicht in de buurt van de klassieke houten visgraatvloeren van vroeger. En in tegenstelling tot een houten visgraat vloer, is visgraat laminaat een stuk onderhoudsvriendelijker. Laat je adviseren in onze winkel in Zwolle. 

Visgraat laminaat van Floorsee in beeld

Visgraat laminaat laten leggen

Je keuze gevallen op visgraat laminaat? Wij leggen ‘m graag voor je. Of je nu in Zwolle woont of daarbuiten. Wij beschikken daarvoor over een team van vaste, ervaren stoffeerders. Voordat zij het laminaat visgraat leggen, meten zij de vloer bij jou thuis in en zorgen zij voor een mooi vlakke ondergrond. Zo weten we zeker dat het met de kwaliteit goed zit en kun jij jarenlang van je nieuwe visgraat laminaat genieten.

Wat kost visgraat laminaat, inclusief leggen?

Visgraat laminaat geven een klassieke, luxe uitstraling aan je huis. Toch zijn ze heel betaalbaar. De kosten voor het leggen zijn wel wat hoger dan bij rechte laminaatplanken, omdat een visgraatmotief leggen nu eenmaal arbeidsintensiever is. Gelukkig betaal je bij Floorsee een vaste prijs voor je vloer, inclusief leggen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten. 

Onze merken

Floorsee trotse merkdealer_0010_VTWonen logo
Floorsee trotse merkdealer_0009_tfd logo
tarkett-logo
Floorsee trotse merkdealer_0008_quickstep logo
Floorsee trotse merkdealer_0007_Parador logo
Floorsee trotse merkdealer_0006_parade logo
moduleo-logo
mflor-logo
Floorsee trotse merkdealer_0005_layred logo
interfloor
Floorsee trotse merkdealer_0004_hoomeline logo
Floorsee trotse merkdealer_0003_logo hamat
Floorsee trotse merkdealer_0002_forbo-flooring-bv_1_xny82Y
Floorsee trotse merkdealer_0001_desso logo
Floorsee trotse merkdealer_0000_Logo-bonaparte-PMS144U-DEF-1
ambiant-vloeren

Zie je het al voor je?

Zit je erover te denken om voor visgraat laminaat te kiezen, maar vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke vloer het beste bij jouw interieur past. 

Zit je erover te denken om voor een visgraat-vloer te kiezen, maar vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke vloer het beste bij jouw interieur past.

Onze acties

Laminaat

29,95

per m2

Click pvc

89,95 per m2

59,95

per m2

Horren

15% korting

Visgraat pvc

€ 59,95

per m2

Bekijk alle Visgraat laminaat bij Floorsee

Wil je de uitstraling van een visgraat parketvloer, maar de voordelen van laminaat? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over visgraat laminaat

Visgraat laminaat is praktisch, stijlvol en betaalbaar. Het enige nadeel is dat het ‘werkt’ (uitzet en krimpt). Wil je daar geen last van hebben, dan kun je beter kiezen voor een PVC-visgraatvloer of voor vinyl met visgraatmotief.

Ben je handig, dan is het in principe mogelijk om met click-laminaat zelf een visgraatvloer te leggen. Bij een verhuizing kun je de vloer eenvoudig uit elkaar halen en meenemen. Houd er bij het leggen wel rekening mee dat laminaat enigszins ‘werkt’ (uitzet en krimpt). Dit maakt het lastig om de vloer echt mooi te krijgen. Wil je een visgraatvloer die gegarandeerd mooi ligt, maar zonder de nadelen van een houten vloer? Overweeg dan PVC of vinyl met visgraatmotief. Onze adviseurs laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Visgraat laminaat is verkrijgbaar in verschillende breedtes en designs. Bij de klassieke visgraatvloer zijn de planken relatief smal. Zo’n vloer zie je vaak in een jaren-dertig-huis of herenhuis. Wil je eens net iets anders, dan kun je ook kiezen voor een breed visgraat laminaat, ook wel walvisgraat genoemd. Je kunt de verschillende breedtes visgraat laminaat komen bekijken én voelen in onze winkel in Zwolle

Twijfel je of visgraat laminaat de juiste vloer is voor jou? Bezoek onze winkel in Zwolle en laat je adviseren over de mooiste visgraat laminaatvloer. Kom langs of plan direct een afspraak. We hebben een ruim assortiment laminaatvloeren: houtmotief laminaat, laminaat betonlook, aqua laminaat  en hongaarse punt laminaat.