4.5/5

PVC visgraat vloer

Altijd inclusief leggen bij Floorsee

PVC visgraatvloer: slimme keuze

Een visgraatvloer van PVC is hét alternatief voor een houten vloer. Het is nauwelijks van hout te onderscheiden, maar veel gemakkelijker te onderhouden en geschikt voor vloerverwarming. Verder is een PVC-vloer stiller en kan beter tegen vocht. Dus val je voor de charme van een vloer met visgraatmotief, denk dan ook eens aan visgraat PVC! Wij zorgen voor het vakkundig inmeten en egaliseren van jouw nieuwe visgraat PVC-vloer, inclusief leggen bij jou thuis.  

PVC visgraat vloer inclusief leggen

Floorsee helpt je met het kiezen van de perfecte visgraat PVC-vloer. Door je een ruim aanbod topkwaliteit PVC-vloeren te bieden. En onze adviseurs geven je een deskundig en eerlijk advies. Je droomvloer uitgekozen? Dan  staat ons vaste team stoffeerders voor je klaar. Zij zorgen voor het nauwkeurig inmeten en egaliseren van je PVC visgraatvloer inclusief leggen in de woonkamer, slaapkamer, keuken of andere ruimte in je huis. Zie je het al voor je? 

Visgraat PVC van Floorsee in beeld

Klasse met een stoer accent

Brede visgraat vloer PVC

Visgraat PVC-stroken zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en designs. Bij de klassieke visgraatvloer zijn de planken relatief smal. Zo’n vloer zie je vaak in een jaren-dertig-huis of herenhuis. Wil je eens net iets anders? Een tikkeltje robuuster? Dan kun je ook kiezen voor een brede visgraat PVC-vloer. Omdat de planken breder en langer zijn, wordt zo’n brede visgraat ook wel walvisgraat genoemd.

Het leggen van een brede visgraat vloer PVC vraagt veel vakmanschap. Bij Floorsee is het aanschaffen van een visgraat PVC-vloer daarom inclusief leggen door onze professionele stoffeerders.

Wil je weten of zo’n brede visgraat vloer van PVC ook wat voor jou is, of dat je beter kunt kiezen voor de klassieke visgraat? We adviseren je graag in onze winkel in Zwolle. 

Een slimme investering

Kosten van visgraat-PVC

De kosten van een PVC visgraatvloer hangen van een aantal factoren af. We hebben verschillende soorten in onze collectie, van verschillende merken. Jij bepaalt welke PVC-vloer je kiest. Daarnaast is het vloeroppervlak natuurlijk van grote invloed op de prijs. Bij Floorsee betaal je een vaste prijs voor visgraat-PVC, inclusief egaliseren en leggen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten. Van een kwalitatieve visgraat PVC-vloer heb je jaren plezier. 

Onze garanties

Klanten beoordelen ons met een 9,4

164 reviews

Trotse dealer van

Floorsee trotse merkdealer_0007_Parador logo
mflor-logo
Floorsee trotse merkdealer_0009_tfd logo
Floorsee trotse merkdealer_0006_parade logo
Floorsee trotse merkdealer_0002_forbo-flooring-bv_1_xny82Y
moduleo-logo
ambiant-vloeren
Floorsee trotse merkdealer_0000_Logo-bonaparte-PMS144U-DEF-1
Floorsee trotse merkdealer_0004_hoomeline logo

Zie je het al voor je?

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke visgraat PVC-vloer het beste bij jouw interieur past.

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke visgraat PVC-vloer het beste bij jouw interieur past.

Onze acties

Click pvc in 6 kleuren leverbaar

€89,95 per m2

Incl. leggen (geschikt voor appartement)

€59,95

per m2

Top down/ bottom up cadeau

Incl. meten, maken en ophangen

bij aanschaf van plissé-en dupli plisségordijnen

Visgraat pvc vloer

Incl. egaliseren, lijmen en leggen

Vanaf €59,95

per m2

Bekijk alle Visgraat PVC-vloeren bij Floorsee

Op zoek naar een PVC-vloer met visgraatmotief? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf. 

Meer over onze PVC-visgraat vloer inclusief leggen

Bijna alle PVC-vloeren van Floorsee in Zwolle, ook die met visgraatmotief, zijn uit voorraad leverbaar. Heb je een vloer uitgekozen, dan kunnen we hem dus snel komen leggen. Want onze visgraat vloeren koop je altijd inclusief leggen, wel zo prettig! 

Walvis visgraat

Wil je net iets anders dan de traditionele visgraat, dan kun je voor grotere planken kiezen. Dat noemen we walvisgraat. 

De kwaliteit van onze visgraat PVC-vloeren

Al onze vloeren zijn ISO 9001- en ISO 14001- gecertificeerd. Dat betekent dat ze voldoen aan internationaal geaccepteerde standaarden voor kwaliteit en milieumanagement.

PVC visgraatvloer met band en bies

Maak je visgraatvloer nog chiquer door te kiezen voor een afwerking met band en bies. De band zorgt voor een mooie omlijsting van het visgraatpatroon. Een bies is een dun donker strookje tussen de band en het visgraatpatroon. De bies zorgt voor extra contrast met de patroonvloer. In onze showroom kun je voorbeelden bekijken. 

(Klik-)PVC in een appartement

PVC-vloeren zijn er in twee varianten: click-PVC en plak-PVC. In de meeste gevallen heeft plakken de voorkeur. Maar in appartementen is click-PVC vaak een betere keus. Om te voorkomen dat bewoners last hebben van de loop- en contactgeluiden van andere bewoners, geldt voor appartementen in Nederland een wettelijke geluidsnorm. Deze norm houdt in dat er een contactgeluidreductie van 10 dB moet zijn. Door een geschikte ondervloer te combineren met click-PVC haal je die norm. 

en lees onze blogs over Visgraat PVC

Projecten

Zwolse woning voorzien van pvc visgraat en tegel

Een tijdje terug hebben we een nieuwbouwwoning in Zwolle voorzien van een prachtige nieuwe pvc-vloer.