4.5/5

Hongaarse punt laminaat

Exclusieve uitstraling in jouw interieur

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Hongaarse punt laminaat

Exclusieve uitstraling in jouw interieur

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Eerlijk advies over laminaat met Hongaarse punt

Liefhebbers van de Hongaarse punt vloer vragen ons regelmatig of we dit prachtige legpatroon ook in laminaat leveren. Laminaat heeft immers veel voordelen. En dan zeggen we: ja Hongaarse punt laminaat kan. Maar bedenk wel dat je bij laminaat met Hongaarse punt de kopse naden blijft zien. We vertellen je graag alles over de voor- en nadelen van Hongaarse punt laminaat in onze winkel in Zwolle. 

Hongaarse punt laminaat: inclusief inmeten en leggen

Woon je in (de omgeving van) Zwolle? Dan geven wij niet alleen deskundig advies, maar plaatsen onze ervaren vakmensen jouw Hongaarse punt laminaat ook voor je. Dat alles doen we voor één vaste prijs. Je hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten. Wil je laminaat laten leggen, dan ben je bij Floorsee aan het goede adres.

Trotse dealer van

Floorsee trotse merkdealer_0010_VTWonen logo
Floorsee trotse merkdealer_0009_tfd logo
tarkett-logo
Floorsee trotse merkdealer_0008_quickstep logo
Floorsee trotse merkdealer_0007_Parador logo
Floorsee trotse merkdealer_0006_parade logo
moduleo-logo
mflor-logo
Floorsee trotse merkdealer_0005_layred logo
interfloor
Floorsee trotse merkdealer_0004_hoomeline logo
Floorsee trotse merkdealer_0003_logo hamat
Floorsee trotse merkdealer_0002_forbo-flooring-bv_1_xny82Y
Floorsee trotse merkdealer_0001_desso logo
Floorsee trotse merkdealer_0000_Logo-bonaparte-PMS144U-DEF-1
ambiant-vloeren

Zie je het al voor je?

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Hoe Hongaarse punt laminaat in jouw huis staat? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke Hongaarse punt vloer laminaat het beste bij jouw interieur past.

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat wordt? Gebruik dan onze handige vloervisualizer. Met deze app krijg je een preview van een geselecteerde vloer in jouw eigen huis. Zo kun je makkelijker bepalen welke Hongaarse punt vloer laminaat het beste bij jouw interieur past.

Hongaarse punt laminaat van Floorsee in beeld

Klanten beoordelen ons met een 9,4

4.7/5

Onze acties

Laminaat

29,95

per m2

Click pvc

89,95 per m2

59,95

per m2

Horren

15% korting

Visgraat pvc

€ 59,95

per m2

Floorsee | focus op kwaliteit

Op zoek naar laminaat met Hongaarse punt? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over Hongaarse punt laminaat

Het leggen van een Hongaarse punt laminaat kun je beter aan een ervaren stoffeerder overlaten. Dit is namelijk een behoorlijk klus met de nodige uitdagingen. Maar ligt je vloer eenmaal, dan heb je er jarenlang plezier van. Ons ervaren legteam komt graag bij je langs. Of je nu in Zwolle woont of daarbuiten. 

Het verschil tussen visgraatlaminaat en Hongaarse punt laminaat zit in het legpatroon. Bij een visgraatmotief liggen de vloerdelen schuin en haaks tegen elkaar, onder een hoek van 90 graden. Bij de Hongaarse punt liggen ze onder een hoek van 45 of 60 graden. Hierdoor ontstaat een rechte naad. Dit legpatroon wordt ook wel eens ‘sergeantstrepen’ genoemd. De grootte van de ruimte bepaalt nogal eens of Hongaarse punt laminaat of visgraat mooier is om te leggen. 

Hongaarse punt

Visgraat

Een laminaatvloer heeft veel voordelen ten opzichte van hout. Zo is het onderhoud veel gemakkelijker en is Hongaarse punt laminaat een stuk betaalbaarder dan de houten variant. Daarnaast is een laminaatvloer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en prima bestand tegen vocht. Met de Hongaarse punt laminaat haal je een stijlvolle en tijdloze vloer in huis. 

Twijfel je of een laminaat vloer met hongaarse punt de juiste vloer is voor jou? Bezoek onze winkel en laat je adviseren over de mooiste laminaatvloer. Kom langs of plan direct een afspraak.

We hebben een ruim assortiment laminaatvloeren: laminaat betonlook, visgraat laminaat, aqua laminaat en houtlook laminaat