4.5/5

Elektrische Raamdecoratie

Comfortabel, gemakkelijk en veilig

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Elektrische Raamdecoratie

Comfortabel, gemakkelijk en veilig

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Elektrische raamdecoratie met focus op kwaliteit

Elektrische raamdecoratie is een slimme keuze. Hiermee combineer je sfeer met gemak. Heel handig als je veel ramen hebt, of lastig bereikbare ramen. Ben je niet thuis, dan kun je met elektrische raamdecoratie het openen en sluiten van je raambekleding op afstand of via een timer regelen.

Wist je dat bijna alle raamdecoratie elektrisch te bedienen is? Je kunt daarbij kiezen uit verschillende manieren van bedienen. Zoals pullbediening, afstandsbediening of een app. Meer weten? Vraag onze deskundige adviseurs.

Ontdek onze collectie

Elektrische gordijnen

Zie je het
al voor je...

in te stellen met een timer

Elektrisch dubbelplisségordijn

Zie je het
al voor je...

vanaf de bank te bedienen

Elektrische jaloezieën

Zie je het
al voor je...

open en dicht met één druk of swipe

Elektrische plisségordijnen

Zie je het
al voor je...

als je hecht aan comfort in huis

Elektrische vouwgordijnen

Zie je het
al voor je...

zelfs te bedienen met je stem

Elektrische raambekleding bij Floorsee

Elektrische raamdecoratie: dat koop je niet elke dag. Dus moet het eindresultaat meer dan goed zijn. En de weg ernaartoe ook. Bij Floorsee in Zwolle bieden we je daarom deskundig advies. En zorgen onze vaste stoffeerders voor het vakkundig inmeten en monteren bij jou thuis.

Evelien vertelt je alles over onze nieuwe vloeren en raamdeco.

Slimme next level oplossing

Elektrische rails

Tover je bestaande raambekleding om tot slimme raambekleding met een elektrische rail. Eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of app. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden van de elektrische rail en laten je zien hoe het werkt.

Raamdecoratie

Trotse dealer van

Floorsee merken_zonnelux
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0001_Logo_INTR
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
velux
forest-group
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
Floorsee merken_bece

Elektrische raamdecoratie van Floorsee in beeld

Klanten beoordelen ons met een 9,4

4.7/5

Onze acties

Laminaat

29,95

per m2

Click pvc

89,95 per m2

59,95

per m2

Horren

15% korting

Visgraat pvc

€ 59,95

per m2

Over Floorsee

Op zoek naar elektrische raambekleding? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over elektrische raamdecoratie

Vind je comfort belangrijk voor je huis, dan is elektrische raambekleding een must. Maar deze slimme technologie heeft meer voordelen:

Als het lijkt alsof de bewoners thuis zijn, schrikt dat inbrekers af. Naast zorgen voor verlichting kun je ook elektrische raamdecoratie gebruiken om te zorgen dat je huis er bewoond uitziet. Gebruik hiervoor een timer of bedien je raambekleding op afstand met een app.

Thuiskomen in een huis dat bij jouw afwezigheid ongenadig door de zon is opgewarmd: dat is met elektrische raamdecoratie verleden tijd. Als het onverwacht zonnig en warm is, sluit je jouw raambekleding gewoon op afstand. Heel eenvoudig: met één swipe of druk op de knop of met je stem.

Het is natuurlijk superleuk om vanaf je bank of bed je raambekleding elektrisch te kunnen bedienen. Maar behalve leuk is het ook handig. Zeker als je heel veel ramen of moeilijk bereikbare ramen hebt.