4.5/5

Elektrisch dubbelplisségordijn

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Dupli plisségordijn

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie.

Elektrische dubbelplissé gordijnen in jouw huis

Wil je het gemak van elektrische raambekleding combineren met de vele voordelen van een dupli plisségordijn? Kies dan voor een elektrisch dupli plisségordijn. Je kunt deze bedienen met een afstandsbediening, timer of app. Wij informeren je graag over de mogelijkheden, passend bij jouw wensen en budget.

Elektrisch dubbelplisségordijn van Floorsee in beeld

Trotse dealer van

Floorsee merken_zonnelux
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0001_Logo_INTR
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
velux
forest-group
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
Floorsee merken_bece

Onze acties

Click pvc in 6 kleuren leverbaar

€89,95 per m2

Incl. leggen (geschikt voor appartement)

€59,95

per m2

Top down/ bottom up cadeau

Incl. meten, maken en ophangen

bij aanschaf van plissé-en dupli plisségordijnen

Visgraat pvc vloer

Incl. egaliseren, lijmen en leggen

Vanaf €59,95

per m2

Bij aanschaf van laminaat een geluiddempende (10 db) ondervloer cadeau

Dupli plisségordijnen bij Floorsee

Op zoek naar dubbelplissé shades die elektrisch bedienbaar zijn? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over dupli plisségordijnen die elektrisch bedienbaar zijn

Dupli plisségordijnen ook wel dubbele plisséshades genoemd, bestaan uit twee lagen stof die samen een isolerende honingraatstructuur vormen. Alle dupli plisségordijnen zijn zowel elektrisch als handbediend verkrijgbaar.

Houd je van comfort in huis, dan zijn elektrische dupli plisségordijnen ideaal. Niet alleen omdat ze bijdragen aan een prettig binnenklimaat, privacy en een fijne sfeer, maar ook omdat je ze kunt besturen vanaf iedere plek die je maar wilt. Wil je dat ze iedere ochtend op een vast tijdstip opengaan en ’s avonds sluiten, tegelijk met het aanzetten van de verlichting? Dat is met de timer zo geregeld. Het is zelfs mogelijk om meerdere dubbel plisségordijnen tegelijk te openen of te sluiten.

Bedek jouw dubbele plisségordijnen met één druk op de knop, een swipe of met spraakbediening. Waar je ook bent. Een kind kan de was doen!