4.5/5

Waar op letten bij de aanschaf van een PVC-vloer?

Zie hier het resultaat

Tips

Volop inspiratie voor jouw interieur met onze laatste nieuwtjes, handige tips en inspirerende projecten.

Tips

Waar op letten bij de aanschaf van een PVC-vloer?

Mooi hè…Een PVC-vloer. In gedachten zie je jouw droomvloer al liggen in de woonkamer. Of boven in de slaapkamers. Een PVC-vloer is een hele makkelijke vloer, die je in bijna elke ruimte kunt leggen. Als je op jacht gaat naar een nieuwe PVC-vloer dan kun je wel wat handige tips gebruiken toch? Want waar moet je op letten bijvoorbeeld? Wij geven ze graag!
Tips
pvc vloer

Hoe lang gaat een PVC-vloer mee?

Je nieuwe vloer…Daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Hij is echt prachtig en matcht zo lekker met de rest van je inrichting. Kortom; je bent blij dat je voor een PVC-vloer hebt gekozen. Maar wat is de levensduur van een PVC-vloer eigenlijk?
Tips
pvc vloer keuken

PVC vloer keuken – voor sfeer en gemak

Het fijne van een PVC-vloer? Dat het maar weinig onderhoud nodig heeft natuurlijk! Maar ook dat het een vloer is die je bijna overal in huis kunt leggen. PVC-vloeren vinden we daarom ook veel in de keuken en woonkamer, en ook in slaapkamers en kantoren. In dit blog staat de PVC-vloer in de (nieuwe) keuken centraal, want daar zijn best veel vragen over blijkt…Want plaats je de PVC-vloer of keuken eerst als je aan het (ver)bouwen bent?
Tips

Tapijt schoonhouden? Gebruik James!

Een vlek in je tapijt? Geen nood! De meeste verse vlekken, zoals koffie, wijn en chocolade kun je gewoon verwijderen met water. Voor overige vlekken en opgedroogde vlekken raden wij je aan de reinigingsproducten van James te gebruiken.
Tips

Zo houd jij je pvc-vloer lang mooi

Het pareltje van jouw huis, is toch wel je pvc-vloer. Met zorg uitgezocht en prachtig gelegd. Elke keer als jij je pvc-vloer ziet word je blij. Nu is het belangrijk om je pvc-vloer mooi te houden. We vertellen je graag hoe je dat doet.

Klanten beoordelen ons met een 9.4

4.7/5

Over Floorsee

Floorsee in Zwolle is specialist in vloeren, raamdecoratie en traprenovatie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en zie het zelf.

Onze service in een notendop:

  • Inclusief inmeten, leggen en ophangen
  • Vaste prijs, geen verrassingen achteraf
  • Snelle levering doordat we veel op voorraad hebben
  • Vast team van vakkundige stoffeerders
  • Persoonlijke en deskundige service