4.5/5

Interieuradvies Zwolle

Een fijn thuis begint met een goed advies

Interieuradvies Zwolle

Een fijn thuis begint met een goed advies

Vakkundig en eerlijk advies

Ga je verhuizen of richt je je huis opnieuw in? De vloer en raambekleding zijn de basis van je interieur. Maar hoe maak je een keuze uit de eindeloze hoeveelheid mogelijkheden? Met ons interieuradvies helpen we jou om tot een goede keuze te komen.

Dat doen we allereerst door goed te luisteren naar jouw wensen en die van andere gebruikers en daarop door te vragen. Daarnaast brengen we ook de praktische en technische mogelijkheden van jouw woonsituatie in kaart. Kan iets niet, dan zeggen we het eerlijk.

Weet je nog niet zo goed wat je wilt? Onze adviseurs hebben veel kennis over woonstijlen en -trends en een goed oog voor wat past. Ze denken graag met je mee.

Wat kost interieuradvies?

Wij werken met all-in-prijzen. Net als het inmeten en leggen of ophangen is ook ons interieuradvies bij de prijs inbegrepen.

Gratis interieuradvies in Zwolle

Bij Floorsee hoef je niet bang te zijn voor verborgen kosten. Wij zijn een fullservicebedrijf. Je betaalt een vaste prijs. Daarin is al onze service inbegrepen. Ook het interieuradvies. Want een goed advies is de basis voor een goede aankoop.