4.5/5

Elektrische luxaflex®

De slimme jaloezie

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Elektrische luxaflex®

De slimme jaloezie

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie.

Wat is elektrische Luxaflex®?

Regelmatig krijgen wij van klanten vragen over elektrische Luxaflex®. Maar dan bedoelen ze meestal horizontale jaloezieën of duettes. Luxaflex® is een soort merknaam geworden, net zoals barbie, maggi en labello. Vragen mensen ons dus of de Luxaflex elektrisch verkrijgbaar is, dan laten we hen onze collecties horizontale jaloezieën en duettes (dupligordijnen) zien. Alle raambekleding, dus ook onze jaloezieën en duettes, zijn elektrisch te maken. 

Elektrische jaloezieën en duettes van Floorsee in beeld

Trotse dealer van

Onze acties

Actie:

Inbetweens actie

van € 59,95 per meter

€ 39,95 per meter

Bekijk alle elektrische duettes en jaloezieën van Floorsee

Op zoek naar elektrische Luxaflex® of duette Shades die elektrisch bedienbaar zijn? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf. 

Meer over elektrische Luxaflex®

Bij Floorsee vind je een uitgebreide collectie horizontale jaloezieën, duettes en andere raambekleding. Niet van het merk Luxaflex®, maar wel van andere topmerken, zoals Bece en Zonnelux. Wij selecteren onze merken met de focus op kwaliteit.

Duette Shades, ook wel duettes of dupligordijnen genoemd, bestaan uit twee lagen stof die samen een isolerende honingraatstructuur vormen. Alle duettes zijn elektrisch en handbediend verkrijgbaar. Wij informeren je graag over de mogelijkheden, passend bij jouw wensen en budget. Kijk voor meer informatie op onze pagina over elektrische duettes

Net als alle andere raambekleding zijn ook horizontale jaloezieën (in de volksmond soms ‘Luxaflex’ genoemd) elektrisch verkrijgbaar. Meer informatie vind je op onze pagina over elektrische jaloezieën.