4.5/5

Elektrische luxaflex®

De slimme jaloezie

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Elektrische luxaflex®

De slimme jaloezie

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie.

Wat is elektrische Luxaflex®?

Regelmatig krijgen wij van klanten vragen over elektrische Luxaflex®. Maar dan bedoelen ze meestal horizontale jaloezieën of dupli plisségordijnen. Luxaflex® is een geregistreerde merknaam, maar wordt vaak als algemene productnaam gebruikt.  Vragen mensen ons dus of de Luxaflex® elektrisch verkrijgbaar is, dan laten we hen onze collecties horizontale jaloezieën en dupli plisségordijnen zien. Alle raambekleding, dus ook onze jaloezieën en dupli plisségordijnen, zijn elektrisch te maken. 

Elektrische jaloezieën en dubbelplisségordijnen van Floorsee in beeld

Trotse dealer van

Onze acties

Click pvc in 6 kleuren leverbaar

€89,95 per m2

Incl. leggen (geschikt voor appartement)

€59,95

per m2

Top down/ bottom up cadeau

Incl. meten, maken en ophangen

bij aanschaf van plissé-en dupli plisségordijnen

Visgraat pvc vloer

Incl. egaliseren, lijmen en leggen

Vanaf €59,95

per m2

Bij aanschaf van laminaat een geluiddempende (10 db) ondervloer cadeau

Bekijk alle elektrische dubbelplisségordijnen en jaloezieën van Floorsee

Op zoek naar elektrische Luxaflex® of dupli plisségordijnen die elektrisch bedienbaar zijn? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf. 

Meer over elektrische Luxaflex®

Bij Floorsee vind je een uitgebreide collectie horizontale jaloezieën, dubbelplisségordijnen en andere raambekleding. Niet van het merk Luxaflex®, maar wel van andere topmerken, zoals Bece en Zonnelux. Wij selecteren onze merken met de focus op kwaliteit.

Dupli plisségordijnen, ook wel dubbelplisségordijnen genoemd, bestaan uit twee lagen stof die samen een isolerende honingraatstructuur vormen. Alle dupli plisségordijnen zijn elektrisch en handbediend verkrijgbaar. Wij informeren je graag over de mogelijkheden, passend bij jouw wensen en budget. Kijk voor meer informatie op onze pagina over elektrische dubbelplisségordijnen

Net als alle andere raambekleding zijn ook horizontale jaloezieën (in de volksmond soms ‘Luxaflex®’ genoemd) elektrisch verkrijgbaar. Meer informatie vind je op onze pagina over elektrische jaloezieën.