4.5/5

Elektrische duette

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raambekleding.

Elektrische duette

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Floorsee. Dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie.

Elektrische duettes in jouw huis

Wil je het gemak van elektrische raambekleding combineren met de vele voordelen van een duette? Kies dan voor een elektrische duette. Je kunt deze bedienen met een afstandsbediening, timer of app. Wij informeren je graag over de mogelijkheden, passend bij jouw wensen en budget.

Elektrische duette van Floorsee in beeld

Trotse dealer van

Floorsee merken_zonnelux
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0001_Logo_INTR
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
velux
forest-group
Floorsee trotse dealer raamdecoratie_0000_busche-logo
Floorsee merken_bece

Onze acties

Actie:

Inbetweens actie

van € 59,95 per meter

€ 39,95 per meter

Bekijk alle Elektrische duette bij Floorsee

Op zoek naar duette shades die elektrisch bedienbaar zijn? Welkom in onze Floorsee woonwinkel in Zwolle. Wij zijn dé Zwolse specialist in vloeren en raamdecoratie. Wat je woonsituatie, interieur en budget ook is, bij ons kun je rekenen op: topkwaliteit producten, veel en ruime keuze, deskundig en eerlijk advies, een geolied proces en vakkundige stoffeerders. Wij zorgen dat alles super geregeld is, van oriëntatie en inmeten tot en met leggen of ophangen. Stap gewoon eens binnen in onze winkel en ervaar het zelf.

Meer over Duettes die elektrisch bedienbaar zijn

Duettes, ook wel duette shades of dupligordijnen genoemd, bestaan uit twee lagen stof die samen een isolerende honingraatstructuur vormen. Alle duettes zijn zowel elektrisch als handbediend verkrijgbaar.
Houd je van comfort in huis, dan zijn elektrische duettes ideaal. Niet alleen omdat ze bijdragen aan een prettig binnenklimaat, privacy en een fijne sfeer, maar ook omdat je ze kunt besturen vanaf iedere plek die je maar wilt. Wil je dat ze iedere ochtend op een vast tijdstip opengaan en ’s avonds sluiten, tegelijk met het aanzetten van de verlichting? Dat is met de timer zo geregeld. Het is zelfs mogelijk om meerdere duettes tegelijk te openen of te sluiten.
Bedek jouw duettes met één druk op de knop, een swipe of met spraakbediening. Waar je ook bent. Een kind kan de was doen!